Speciális, egyedi kötőelem

Vannak helyek, helyzetek, ahol csak a speciális kialakítás vagy anyag szükséges a biztos kötéshez. Ez az, amiben a kihívásokat keressük, itt válik el az általános ismeret és a szakértelem. Ez az a terület, ahol a legjobban segítségére lehetünk ügyfeleinknek, mert egyedi kérésekre, egyedi megoldásokat kell adnunk. Minden egyedi igényt megvizsgálunk és igyekszünk azokat teljesíteni. Megbízható beszállítói és gyártói bázisunknak köszönhetően az alábbiakban kiemelt speciális kötőelemek beszerzését és szállítását is folyamatosan tudjuk biztosítani.

Egyedi kötőelem igényekkel a +36 70 / 673-1343 telefonszámon és a
e-mail: info”kukac”kor3000.com keressen!

1. DUPLEX kötőelemek, (1.4462)!

A „Duplex” szó jelentés: kettős, mert mindkét acél szerkezeti anyagjellemzői megtalálhatók benne, ferrites és ausztenites. A két anyag együttes ötvözése kiváló korrózió állóságot, mechanikai tulajdonságot és szívóságot biztosít az elkészült terméknek!Magyarországon ez az anyag szinte ismeretlen, de már sokszor sok helyen bizonyított, így szívesen ajánljuk különleges helyekre!


Felhasználási területe: Tengervízi környezet, mélytengeri csővezetékek, gyógyszeripar, vegyipar, olajipar.

2. Vörösréz és egyéb speciális bevonattal felületkezelt csavarok, kötőelemek!

Speciális vörösréz bevonatolással ellátott acél csavarok, egyik partnerünknek készültek, ahol a nagyon jó áram- és hővezető képesség mellett a szakítószilárdság is fontos tényező volt, hogy a csavarkötés biztonságos legyen.Ötvöztük ezeket a tulajdonságokat EGY csavarban és a kötés azóta is biztos.

Felhasználási területe: Erősáramú villamos ipar

3. Egyedi, extra nagy méretű karimák gyártása rozsdamentes acélból!

Ez a képen látható gyártott karima DN600-as, 600mm átmérőjű és rozsdamentes acélból készült, egyedi igény alapján. Hogy a méret összehasonlítható legyen, a kép mellé tettünk egy DN200-as átmérőjű karimát. A különbség szemmel jól látható.

Felhasználási területe: Tartályok búvónyílása, olajipar, vegyipar

4. Különféle típusú szegcsavarok és anyák gyártása, beszerzése

A szegcsavarok és hozzá tartozó egyedi anyák is egy külön világot alkotnak a kötőelemek között.Főként petrolkémiai, energetikai és nehézipari területeken használják. Akár többféle rozsdamentes anyagminőségből vagy acél ötvözetekből is (pl. 25CrMo4) tudjuk szállítani.

Felhasználási terület: Petrolkémia, energetika és nehézipar

5. UNC/ UNF és Withworth szabványú kötőelemek

Az itthon ritkán használt szabvány. Általában multicégeknél „messziről” jött gépek telepítésekor, karbantartásakor jelentkező amerikai un. amerikai szabványú UNC / UNF vagy angol Withworth BSW/ BWF szabványú kötőelemek beszerzése.Ipari kapcsolatunk által ismerjük ezeket a szabványokat is így nem okoz problémát ezek beszerzése sem.

Mindezt normál horganyzott vagy rozsdamentes acél anyaminőségben is tudjuk biztosítani.

6. Hőálló anyagból készült kötőelemek

Speciális anyagminőség, az 1.4841 H-10 AISI SS310, nagyfokú hőálló rozsdamentesacélötvözetet jelent.Az ebből készült kötőelemek, fittingek tartósan ellenállnak, akár 1150Celsius fok hőmérsékletnek is.

Felhasználási terület: kemencék, égetők, olajipar, hőcserélők.

7. Hastelloy C276 és más Hastelloy ötvözetű kötőelemek

A C276 Hastelloy vagy más nagy fokú korrózióálló ötvözetekből készült kötőelemek különlegesnek számítanak a kötőelemek piacán, de szerencsére ezek beszerzésére is van forrásunk és van benne tapasztalatunk is.

Felhasználási terület: gyógyszeriparban és a vegyiparban

8. Titán ötvözetből készült, csavarok, kötőelemek (pl.: Ti Gr2, 3.7035)

Titán anyagból készült kötőelemek gyártását és beszerzése kihívás lehet a szakmában, de ebben is igyekszünk élen járni. A titán az egyik legjobb és legsokoldalúbb anyag a földön. (könnyű, jól alakítható, szívós, korrózió álló),ennek köszönhetően nagyon sok speciális ipari ágazatban használják.

Felhasználási területe: hadi ipar, űripar, repülőgép ipar, orvosi eszközök, implantátumok

9. Extra nagy méretű kötőelemek beszerzése, átmérő M42- M100!!

Ipari és nagy gyártmányok, berendezések szerelésekhez, az átlagosnál nagyobb átmérőjű csavarok, kötőelemek is szükségesek lehetnek. Keressen minket, mert megoldjuk ezen beszerzési problémákat is!

10. „TÜV” jelöléssel ellátott csavarok, kötőelemek beszerzése PED-es, nyomástartó tartályok és berendezésekhez.

A nyomástartó berendezésekhez előírás a megfelelő tanúsítvánnyal rendelkező úgynevezett „PED-es”csavarok, kötőelemek használata. Ezek beszerzése is lehetséges, viszont előtte mindenképpen egyeztetnünk kell a paraméterekről!

11. Biztonsági csavarok, (speciális kulcsnyílás, fejkialakítás)

Biztonsági okokból vagy lopás ellen mindigszükséges védekezni.A biztonsági rendszer egyik alapvető eleme lehet, egy csak speciális szerszámmal oldható csavar.Így már az folyamat elején el tudjuk érni azt, hogy ne is próbálkozzanak az illetéktelen behatolással. Ezeken felül speciális kulcsnyilással rendelkező kötőelemeket is forgalmazunk, ami szintén segítség lehet a biztonság fenntartásában.

12. Nagyszilárdságú, tűzihorganyzott (HV) csavarok, kötőelemek acélszerkezetek, csarnokok, hidak gyártásához, szereléséhez

A szerelt acélszerkezetekhez elengedhetetlen a megfelelő szilárdsággal rendelkező tüzihorganyzott csavarok. Cégünk rövid határidővel ezeket is tudja biztosítani.

13. Szolár kötőelem rendszerek (napelem telepítéshez)

A zöldenergia területén, a napelem technológia is egyre jobban növekedik, fejlődik, így  mi is azt érezzük, hogy az ehhez szükséges csavarok és kötőelemek forgalmazása és szállítás kötelességünk.

Cégünk képes a napelem farmok telepítéséhez, szereléséhez szükséges csavarokat, kötőelemeket biztosítani.

14. Szélerőmű csavarok

Hazánkban a szélerőmű farmok, mint megújuló energia nem nyert még teret magának, de reméljük, hogy a napelem farmok után ez következik, és ha igen, akkor mi már erre is készek vagyunk!

Cégünk szigorú minőségi előírásoknak megfelelően szélerőművekhez, szélturbinákhoz és lapátokhoz is szállít csavarokat.

15. Egyedi, rajz szerinti kötőelem gyártás

A legnagyobb kihívások egyike, a célgépgyártás területén előforduló egyedi, speciális kötőelemek, illetve kereskedelmi forgalomban nem kapható csavarok gyártása. Műszaki rajz alapján,gyakorlatilag bármi legyártható bizonyos keretek között, de azért itt a tapasztalat és a konzultáció már elengedhetetlen, mert a pontosság elsőrangúnak kell lennie.

Érdeklődjön telefonon, emailben a megadott elérhetőségeinken, vagy
Küldje el egyedi igényét az alábbi űrlapon vagy hívjon minket!

Általános kérdések, érdeklődés:  +36 30 / 557-8838
Egyedi kötőelem igények:              +36 70 / 673-1343
E-mail: info”kukac”kor3000.com

Referenciák