Speciális, egyedi kötőelem

Minden egyedi igényt megvizsgálunk és igyekszünk azokat teljesíteni, ezért a megbízható beszállítói és gyártói bázisunknak köszönhetően az alábbi speciális kötőelemek beszerzését és szállítását is tudjuk vállalni. Ha Önnek is van valamilyen különleges igénye, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken!

1. DUPLEX kötőelemek, (1.4462)!

Magyarországon ez az anyag szinte alig ismert! A „Duplex” szó jelentés: kettős, mert mind két acél szerkezeti anyagjellemző megtalálhatók benne, ferrites és ausztenites. A két anyag együttes ötvözése kiváló korrózió állóságot, mechanikai tulajdonságot és szívóságot biztosít az elkészült terméknek!

Felhasználási területe: Tengervízi környezet, mélytengeri csővezetékek, gyógyszeripar, vegyipar, olajipar.

2. Vörösréz és egyéb speciális bevonattal felületkezelt csavarok, kötőelemek!

Ezek a speciális vörösréz bevonatolással ellátott acél csavarok az egyik partnerünknek készültek, ahol a nagyon jó áram- és hővezető képesség mellett a szakítószilárdság is fontos, hogy a csavarkötés megfelelően biztonságos legyen! Így ötvöztük ezeket a tulajdonságokat EGY csavarban.

Felhasználási területe: Erősáramú villamos ipar

3. Egyedi, extra nagy méretű karimák gyártása rozsdamentes acélból!

Ez a képen látható gyártott karima DN600-as, vagyis 600mm átmérőjű és rozsdamentes acélból készült, egyedi igény alapján az egyik partnerünk számára! Hogy valamennyire a méretet visszaadja a kép, mellé tettünk egy DN200-as átmérőjű karimát. A különbség érezhető.

Felhasználási területe: Tartályok búvónyílása, olajipar, vegyipar

4. Különféle típusú szegcsavarok és anyák gyártása, beszerzése

A szegcsavarok és hozzá tartozó egyedi anyák is egy külön világot alkotnak a kötőelemek univerzumában! Ezeket főként petrolkémiai, energetikai és nehézipari területeken használják. Akár többféle rozsdamentes anyagminőségből vagy acél ötvözetekből is mint például (25CrMo4) tudjuk szállítani Ahogy tettük ezt most is az egyik partnerünknek részére!

Felhasználási terület: Petrolkémia, energetika és nehézipar

5. UNC/ UNF és Withworth szabványú kötőelemek

Az itthon ritkán használt, általában multicégeknél „messziről” jött gépek telepítésekor, karbantartásakor jelentkező amerikai úgynevezett amerikai szabványú UNC / UNF vagy angol Withworth BSW/ BWF szabványú kötőelemek beszerzése sem okoz problémát cégünknek, partnereink nagy megelégedésére, legyen az normál horganyzott vagy rozsdamentes acél anyaminőségben!

6. Hőálló anyagból készült kötőelemek

Speciális anyagminőség, az 1.4841 H-10 AISI SS310, nagyfokú hőálló rozsdamentes acélötvözet, az ebből készült kötőelemek, fittingek tartósan ellenállnak, akár 1150Celsius fok hőmérsékletnek is!

Felhasználási terület: kemencék, égetők, olajipar, hőcserélők.

7. Hastelloy C276 és más Hastelloy ötvözetű kötőelemek

Cégünk a különleges anyagokból készült kötőelemek beszerzésében is otthon van! Ilyenek például a C276 Hastelloy vagy más nagy fokú korrózióálló ötvözetekből készült kötőelemek.

Felhasználási terület: gyógyszeriparban és a vegyiparban

8. Titán ötvözetből készült, csavarok, kötőelemek (pl.: Ti Gr2, 3.7035)

Titán anyagból készült kötőelemek gyártását és beszerzését is vállaljuk. A titán az egyik legjobb és legsokoldalúbb anyag a földön. (könnyű, jól alakítható, szívós, korrózió álló). Ennek köszönhetően nagyon sok speciális ipari ágazatban használják.

Felhasználási területe: hadi ipar, űripar, repülőgép ipar, orvosi eszközök, implantátumok

9. Extra nagy méretű kötőelemek beszerzése, átmérő M42- M100!!

Ipari és nagy gyártmányok, berendezések szerelésekhez, az átlagosnál nagyobb átmérőjű csavarok, kötőelemek is szükségesek lehetnek. Partnereinket ezekkel is ki tudjuk szolgálni.

10. „TÜV” jelöléssel ellátott csavarok, kötőelemek beszerzése PED-es, nyomástartó tartályok és berendezésekhez!

A nyomástartó berendezésekhez előírás a megfelelő tanúsítvánnyal rendelkező úgynevezett „PED-es”csavarok, kötőelemek használata. Ebben is tudunk segíteni partnereinknek.

11. Biztonsági csavarok, (speciális kulcsnyílás, fejkialakítás)

Előfordul, hogy biztonsági okokból vagy lopás ellen is védekezni kell és nem lenne jó, ha egy csavar ki tudnának csak úgy csavarozni illetéktelenek. Ilyen speciális kulcsnyilással rendelkező kötőelemeket is forgalmazunk

12. Nagyszilárdságú, tüzihorganyzott (HV) csavarok, kötőelemek acélszerkezetek, csarnokok, hidak gyártásához, szereléséhez

A szerelt acélszerkezetekhez elengedhetetlen a megfelelő szilárdsággal rendelkező tüzihorganyzott csavarok. Cégünk rövid határidővel ezeket is tudja biztosítani.

13. Szolár kötőelem rendszerek (napelem telepítéshez)

Napjainkban egyre nagyobb igény van a napelemes rendszerekre, ezeknek is megvan a rozsdamentes, néhol egyedi kötőelemigénye. Cégünk ilyen csavarokat is forgalmaz.

14. Egyedi, rajz szerinti kötőelem gyártás

Célgépgyártás területén előforduló egyedi, speciális kötőelemek illetve kereskedelmi forgalomban nem kapható csavarok gyártását is vállaljuk, műszaki rajz alapján.

Referenciák

Pannon Lézer Kft.

TR Acél Kft.

Kraftszer Kft.

Chemplex Kft.

Hőtechnika Kőolaj Kft.

Komplex logo

Komplex Product Kft.

asg_vizgep

ASG Vízgép Kft.

ÉDV Zrt.

Ajánlatkérés